Nemzetközi hírek
Nemzetközi küldések Portugáliától Törökországig
Futsal Eb-selejtező, női bajnokok ligája, barátságos mérkőzések és interkontinentális play-off meccs is szerepel a programban.

Portuláliában vezet futsal Eb-selejtezőt Szilágyi Norbert és Zimonyi Péter, ahol a hazai nemzeti válogatott Norvégia csapatával mérkőzik meg április 12-én. Zimonyi Péter első nemzetközi mérkőzése, a duó munkáját portugál tartalék játékvezető és időmérő segíti majd.

Kulcsár Katalin vezeti a Törökországban megrendezésre kerülő Chile - Kamerun női interkontinentális play-off meccset. Az asszisztensei Török Katalin és Vad Anita lesznek április 13-án.

Két női válogatott barátságos mérkőzésen is magyar játékvezeti csapat működik közre a következő napokban. Az Ausztria-Finnország meccset Urbán Eszter vezeti, Gavalla-dr. Kulcsár Judit és Baráth Noémi asszisztálása mellett, a Lengyelország-Svédország mérkőzésen pedig Molnár Réka irányít majd, ahol szintén Gavalla-dr. Kulcsár Judit és Baráth Noémi segíti majd a munkáját.

2021. április 18-án a női Bajnokok Ligájában is számítanak egy magyar négyesre, ahol a Lyon-PSG mérkőzést Kulcsár Katalin vezeti. Asszisztenei Török Katlin és Vad Anita lesznek, a tartalákjátékvezetői feladatokat Urbán Eszter látja majd el.