Nemzetközi hírek
Nápolyi BL-meccsen Kassai Viktor, a Liverpool a vendég
​Október 3-án a labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjának második fordulójában Kassai Viktor sípjelére kezdődik a Napoli-Liverpool mérkőzés.

A Società Sportiva Calcio Napoli labdarúgóklubot 1926-ban alapították, és a hazai mérkőzéseit a több mint 60 ezer néző befogadására alkalmas, 1959-ben épült, az 1990-es világbajnokságra felújított San Paolo Stadionban játssza. A kétszeres bajnok egyszer elhódította az UEFA-kupát.

A Kékek ezúttal a Vörösökkel csapnak össze, e két színnel azonosítják a nápolyiakat és a liverpooliakat. A XIX: században, 1892-ben alapított angol csapat a bajnoki címeket tekintve a második legsikeresebb klub: 18-szoros angol bajnok, emellett 7-szeres FA-kupa-győztes, 8-szoros Ligakupa-győztes, valamint 15-szörös Szuperkupa-győztes. Az európai kupákban is sikeresen szerepeltek: a Bajnokok ligája trófeáját 5-ször is megnyerték, és az UEFA-kupát, valamint az európai szuperkupát 3-szor is elhódították – ezzel a teljesítménnyel a legsikeresebb angol klub nemzetközi szinten.
A Bajnokok Ligája csoportkörében a C-csoport 2. fordulójában 21 órakor kezdődik a Napoli-Liverpool találkozó. Kassai Viktor asszisztensei Ring György és Tóth Vencel lesznek, alapvonali játékvezetőként Bognár Tamás és Andó-Szabó Sándor segítségére számíthat, a tartalék-játékvezetői teendőket Berettyán Péter látja el a Carlo Ancelotti és a Jürgen Klopp közötti területen.