Kulcsár Katalin új kihívása: Kína-Új-Zéland- MLJT
content top
-->

Kulcsár Katalin új kihívása: Kína-Új-Zéland

A Kamerun-Ecuador mérkőzés után második feladatát kapta a magyar játékvezetőhölgy a kanadai női labdarúgó-világbajnokságon.

A C-csoport nyitótalálkozója, a kameruni és az ecuadori válogatott összecsapása az afrikai csapat 6–0-s győzelmével végződött. A magyar játékvezető három tizenegyest ítélt meg a kameruniak javára, és a második félidő közepén kiállította a dél-amerikaiaktól a nyilvánvaló gólhelyzetben kilépő támadóval szemben szabálytalankodó csapatkapitányt, Ligia Moreirát, aki könnyeivel küszködve hagyta el a pályát. Kulcsár Katalinnak viszont volt oka a mosolyra, ugyanis remekül sikerült a teljesítménye, ennek köszönheti a következő feladatát.

A Kína-Új-Zéland meccs a továbbjutásról dönt a A csoportban. A világ legnépesebb államának reprezentánsai a házigazdák ellen debütáltak, és az utolsó percben kapott tizenegyesgóllal kaptak ki a kanadaiaktól. Utána viszont sikerült legyőzniük ugyancsak 1-0-ra a hollandokat. Az új-zélandiak nyeretlenül, szerzett gól nélkül csoportutolsók, de még kvalifikálhatják magukat. Ők döntetlent játszottak a vb rendezőivel.

A Vörös folyó és az Assziniboin folyó találkozásánál fekvő Winnipeg 32 ezres kapacitású stadionjában rendezik meg a Kína-Új-Zéland összecsapást magyar idő szerint kedden 1.30 órakor (helyi idő: 18.30). Kulcsár Katalin asszisztensei az egyaránt német Katrin Rafalski és Marina Wozniak lesz, míg a tartalék-játékvezetői teendőket a szingapúri Abirami Apbai Naidu látja majd el.

A Kulcsár Katalin által vezetett Kamerun-Ecuador mérkőzés (6-0) összefoglalója

kulcsarkatalin-ghana-595x340Comments are closed.