Iványi Zoltán vezette ismét a derbit Újpesten- MLJT
content top
-->

Iványi Zoltán vezette ismét a derbit Újpesten

A rutinos játékvezetőre bízta az MLSZ JB a Megyeri úti rangadót.

Az OTP Bank Liga második fordulójában a dániai Európa Liga-selejtezőről hazaérkező Ferencváros az Újpest vendége volt a Szusza Ferenc stadionban.
A telt házas derbi játékvezetője Iványi Zoltán volt, aki 2011. április elsején fordított szereposztásban vezetett az Üllői úton. Akkor a Ferencváros szerezte a találkozó egyetlen gólját. Tavaly májusban a Groupama Arénában rá bízták a Magyar Kupa-döntőt, ahol úgyszintén a zöld-fehérek győztek 1-0-ra.
Vasárnap ismét a sípjelére kezdődött az Újpest-Ferencváros összecsapás. A lila-fehérek Novothny Soma révén szereztek vezetést, a félidő hajrájában Priskin Tamás egyenlített. A térfélcserét követően Nagy Dániel korábbi klubja ellen talált be, és már majdnem elkönyvelhették az újpesti sikert, amikor Varga Roland egalizált az utolsó előtti percben, beállítva ezzel a 2-2-es végeredményt.
Iványi Zoltán asszisztensei Ring György és Tóth Vencel voltak a 191. élvonalbeli mérkőzésén, az alapvonali játékvezetők szerepét Németh Ádám és Szilasi Szabolcs töltötték be, tartalék-játékvezetőként Király Krisztián tartott rendet a technikai zónáknál.Comments are closed.