U 20-as vb-elődöntő Kulcsár Katalinnal és Török Katalinnal- MLJT
content top
-->

U 20-as vb-elődöntő Kulcsár Katalinnal és Török Katalinnal

Rangos feladatot kapott Pápua-Új Guineában a magyar játékvezető és asszisztens.

Már csak négy válogatott maradt versenyben a korosztályos világbajnokságon. Az elődöntő egyik párharca, az Észak-Korea-Egyesült Államok mérkőzés Kulcsár Katalin sípszavára kezdődik.

A női U20-as világbajnokságon a házigazda brazilok elleni mérkőzésén mutatkozott be a magyar duó. Pápua-Új Guineában a vb nyitónapján a dél-amerikaiak 9-0-ra hengereltek. A Port Moresby városában a Sir John Guise stadionban 30 fokban rendezett találkozón Török Katalin és a szerb Svetlana Bilic asszisztensként segítették Kulcsár Katalin munkáját, tartalék-játékvezetőként a német Riem Husseinre számíthatott.

Négy nappal később Kulcsár Katalin a Dél-Korea–Venezuela párharcot vezette. Az ázsiaiak 3-0-ra győztek, az asszisztensei ugyanazok voltak, míg a tartalék-játékvezetői teendőket a svéd Sara Persson látta el.

Azáltal, hogy a negyeddöntőben nem kaptak feladatot, gyanítható volt: a későbbiekben számítanak rájuk. November 29-én magyar idő szerint 7 órakor (az Eurosport élőben közvetíti a találkozót) az Észak-Korea-Egyesült Államok összecsapáson bíráskodik Kulcsár Katalin, aki ez évben a Bajnokok Ligája-fináléját is vezette. Hű segítői ezúttal is Török Katalin és a szerb Svetlana Bilic lesznek, a tartalék-játékvezetői szerep a dallamos nevű Finau Vulivuli lesz a Fidzsi-szigetek képviseletében, tartalék-asszisztensként pedig a ciprusi Angela Kyriakou áll készenlétben. A két Katalin megbízatása újabb jelentős magyar siker a játékvezetés világában.

kk1Comments are closed.