Kassai Viktor ismét a Bajnokok Ligája döntőjében- MLJT
content top
-->

Kassai Viktor ismét a Bajnokok Ligája döntőjében

Öt éve után ismét a legrangosabb európai klubsorozat döntőjének résztvevője lesz a magyar FIFA-játékvezető.

Hét magyar játékvezető (Kassai Viktor, Fábián Mihály, Bognár Tamás, Vads István) és asszisztens (Erős Gábor, Ring György, Kispál Róbert) közreműködésével rendezték meg 2011-ben a Bajnokok Ligája-döntőt a Wembley-stadionban, ahol a Barcelona 87 695 néző előtt 3-1-re győzte le a Manchester United együttesét.

Kassai Viktor újabb BL-finálé résztvevője lesz május 28-án. A milánói San Siróban (másként: a Giuseppe Meazza Stadionban) két madridi klub feszül majd egymásnak, a Real és az Atlético. A játékvezető az angol Mark Clattenburg lesz, asszisztensként Simon P. Beck és Jacob D. Collin, alapvonali játékvezetőként pedig úgyszintén honfitársai, Anthony Taylor, valamint Andre M. Marriner segítik a munkáját. A negyedik játékvezető, azaz a kispadok között tüsténkedő tartalékbíró Kassai Viktor lesz, aki tagja a franciaországi Európa-bajnokságra készülő keretnek. A stábját erősíti Ring György és Tóth Vencel asszisztensként, Bognár Tamás és Farkas Ádám alapvonali játékvezetőként és Albert István tartalék-asszisztensként.

Egyébként másodszor dől el madridi házidöntőben a BL-trófea sorsa. A Real Madrid szakvezetője, Zinédine Zidane lehetne a 7. olyan futballista, aki játékosként és edzőként is nyert BEK- vagy BL-trófeát. Természetesen ehhez lesz néhány szava Diego Simeone csapatának is. Tehát május 28-án, 20.45 órától Milánóban: Real Madrid–Atletico Madrid BL-döntő Mark Clattenburg sípjelére – Kassai Viktorral…

488946557Comments are closed.