Elhunyt dr. Jármai Tibor- MLJT
content top
-->

Elhunyt dr. Jármai Tibor

Az égi futballpályákat járja immár a korábbi országos kerettag dr. Jármai Tibor, aki 2015. december 27-én hunyt el – egy hónappal a 85. születésnapja előtt.

Életének jelentős részében munkának tekintett hobbijának, a labdarúgásnak hódolt: 1954-ben tette le a játékvezetői vizsgát, majd egészen az NB I B-ig jutott, később országos és megyei ellenőrként kamatoztatta a tapasztalatait.
Az MLSZ JB oktatási Bizottságában is szerepet vállalt, illetve a Csongrád megyei JB elnöki tisztét is betöltötte egy ciklusban.

Dr. Jármai Tibor a fontos közéleti munkája mellett (pályája kezdetétől a nyugdíjba vonulásáig, 1992-ig a Csongrád megyei ügyészség munkatársa, több évtizeden át pedig Szeged városi főügyésze volt) a fiatal játékvezetők képzésében, mentorálásában lelte igazán örömét.

Amikor Csongrád megye üzemeltette az NB III Alföld-csoportot, két ciklusban volt annak fegyelmi bizottság elnöke. A CSLSZ 2010. évi rendes közgyűlésén köztiszteletnek örvendve a levezető elnök posztját töltötte be.

Dr. Jármai Tibor végső búcsúztatása 2016. január 15-én, pénteken, Szegeden az Alsóvárosi temető Kápolnájában kezdődik 13 órakor.

Emlékét kegyelettel megőrizzük.

Jármai Tibor drComments are closed.