Sorsdöntő BL-meccs játékvezetője lesz Kassai Viktor- MLJT
content top
-->

Sorsdöntő BL-meccs játékvezetője lesz Kassai Viktor

Hat magyar játékvezető közreműködésével rendezik meg az Arsenal–Dinamo Zagreb Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést.

A BL F csoportjának 5. fordulójában két három pontos csapat találkozik az impozáns Emirates Stadionban. A 1886-ban alapított, 13-szoros bajnok és 12-szeres kupagyőztes Arsenal vendége a Dinamo Zagreb lesz, becenevükön az Ágyúsok fogadják a Kékeket.

A két fél utóbb a zágrábi Maksimir Stadionban csapott össze, és Pivanic, valamint Fernandes találatával a horvátok két gólos előnyre tettek szert. A hajrában a Giroud kiállítása miatt emberhátrányban játszó angolok Walcott révén szépítettek, kialakítva ezzel a végeredményt.

Az Arsenal az az Arsene Wenger irányítja, aki egy híján húsz éve tölti be ugyanazt a pozíciót. A vendégek kispadján Zoran Mamic ül, mindketten a továbbjutásért küldik fel a játékosaikat a pályára a kedden 20.45-kor kezdődő találkozón.

Kassai Viktor tavaly vezetett legutóbb az Emirates Stadiumban, akkor a Dortmund volt a vendég. A legutóbbi Bajnokok Ligája-mérkőzését is Angliában dirigálta (Manchester United–Wolfsburg), a múlt héten viszont bombariadó miatt elmaradt a Németország–Hollandia barátságos mérkőzés, amin szintén ő fújta volna a sípot. Pályafutása 41. BL-összecsapása lesz a november 24-i, ahol Ring György és Tóth Vencel asszisztensként segítik, az alapvonali játékvezetők Bognár Tamás és Farkas Ádám lesznek, míg tartalék-játékvezetőként Berettyán Péter foglal helyet Wenger és Mamic között.Comments are closed.