Farkas Balázs a Futsal Cup elitkörében bíráskodott- MLJT
content top
-->

Farkas Balázs a Futsal Cup elitkörében bíráskodott

Miközben Győrben rendezték a Futsal Cup egyik elitkörét, Spanyolországban Farkas Balázs FIFA-játékvezető reprezentálta Magyarországot.

A négy csapatos torna házigazdája a tízszeres spanyol bajnok Inter Movistar Futbol Sala volt. Madrid tartományban a 130 ezres Torrejón de Ardoz adott otthont az elitkörnek.

A Pabellon Jorge Garbajosa szentélyében a nyitónapon az Inter Movistar a szlovén Dobovec ellen mérkőzött. A találkozó játékvezetője a belga Pascal Lemal volt Farkas Balázs társaságában. Az ibériaiak könnyedén, 8-0-ra győztek.

A második fordulóban ugyanez a játékvezetői duó közreműködésével csapott össze a már említett szlovén bajnok a fehérorosz Lidselmash Lidával. Ez utóbbi együttes az előző fordulóban a Győrt is legyőzte. Ezúttal is jobbnak bizonyultak 7-2-re a Dobovec csapatánál.

A harmadik fordulóban az időmérői feladatokat látta el Farkas Balázs, miközben a horvát Danijel Janosevic és az angol Marc Birkett vezették a zárómeccset: az Inter Movistar 4-2-re győzött a Lidselmash Lidával szemben, így Jesus Velasco edző tanítványai száz százalékos mérleggel végeztek az A csoport élén, megelőzve a Viktor Tarchilo tréner által vezetett Lidselmash gárdáját.

Farkas Balázs futsalComments are closed.