Kassai Viktorék egészséges meccsláza a gyógyszergyáriaknál- MLJT
content top
-->

Kassai Viktorék egészséges meccsláza a gyógyszergyáriaknál

A Bayer Leverkusen–AS Roma Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen bizonyíthat legközelebb a Kassai Viktor által vezetett magyar játékvezetői hatos.

Glasgow és Kisvárda után az Észak-Rajna-Vesztfália tartományban található Leverkusenben kapott feladatot Kassai Viktor. A 40 esztendős FIFA-játékvezető 40. Bajnokok Ligája-meccse következik.

A vendéglátó Leverkusent 1904-ben alapították a gyógyszergyári dolgozók, ugyanis ott található a Bayer vállalatóriás központja. A Bundesliga jelenlegi hetedik helyezettjének keretében található amerikai, horvát, brazil, lengyel, török, olasz, ukrán, szlovén, mexikói, svájci és koreai légiós. Roger Schmidt csapata az E csoportban a fehérorosz BATE elleni 4-1-gyel nyitott, majd 2-1-re alulmaradtak Hernandezék Barcelonában.

Az AS Roma eddig nyeretlen: a Barcelonával 1-1-re végeztek a Stádio Olimpicóban, majd meglepetésre kikaptak 3-2-re a BATE Boriszov vendégeként. A Seria A-ban második helyezett Rudi Garcia együttese is meglehetősen sokszínű: lengyel, orosz, német, brazil, paraguayi, spanyol, bosnyák, mali, francia, török, egyiptomi és elefántcsontparti légiósok találhatók a Farkasok keretében.

Október 20-án 20.45 órakor Kassai Viktor ismét sípba fújhat az impozáns BayArénában. Tavaly ő vezette a Leverkusen-Paris Saint Germain párharcot (0-4), négy éve pedig a Chelsea vendégjátékát és legyőzését láthatta testközelből (2-1). Kassai asszisztensei Ring György és Tóth Vencel lesznek, az alapvonali játékvezetői teendőket Bognár Tamás és Andó-Szabó Sándor látják el, míg a kispadok között tartalék-játékvezetőként az idegennyelvk világában is otthonosan mozgó Berettyán Péter igyekszik megfelelni a kihívásnak.Comments are closed.