Gaál Gyöngyi vezet Szabadkán a BL-győztesnek- MLJT
content top
-->

Gaál Gyöngyi vezet Szabadkán a BL-győztesnek

Egy nappal azután, hogy magyar játékvezetői trió részvételével rendezték meg a Twente–Bayern München meccset (1-1), újabb hármasunk érdekelt a női Bajnokok Ligájában.

A magyar határtól mindössze 10 kilométerre fekvő százezres városban, Szabadkán vendégszerepel a kétszeres BL-győztes VfL Wolfsburg együttese a legjobb 32 között.

A házigazda ZFK Spartak Subotica az eszéki 6. csoport küzdelmei során 2-1-re legyőzte a Benficát, 3-0-ra az Osijeket, illetve Marenic négy góljával 4-1-re nyertek a moldáv Nimoreni Noroc ellen. A 45 éves múltú vajdasági együttest Boris Arsic edző irányítja, a szerb Super Liga címvédőiként várják német ellenfelüket.

A VfL Wolfsburg középpályása Jakabfi Zsanett, aki az első BL-győztes női labdarúgónk. A 2003-ban alapított zöld-fehér alakulat 2013-ban és 2014-ben lett a kontinens legjobbja. Ralf Kellermann tanítványai kiemeltként kapcsolódnak a küzdelmekbe.

Október 8-án 15 órától Gaál Gyöngyi vezeti a ZFK Spartak Subotica–VfL Wolfsburg mérkőzést a szabadkai stadionban. Asszisztensei Makkosné Petz Brigitta és Török Katalin lesznek, a tartalék-játékvezetői teendők a szerb Jelena Banjeglavra hárulnak.

Gaál GyöngyiComments are closed.